Schedule

Bell Schedule

New Direction Success Length of Period CTEC
0 Period
7:45-8:12
Duty 27 minutes Duty
1st Period
8:15 – 9:05
1st Period
8:15 – 9:05
50 minutes 1st Block
Begins 8:15
2nd Period
9:08 – 9:56
2nd Period
9:08 – 9:56
48 minutes Ends 9:45 
(90 min.)
3rd Period
9:59 – 10:47
3rd Period
9:59 – 10:47
48 minutes 2nd Block 
Begins 9:55
4th Period 
10:50 – 12:02
(lunch 10:50-11:13)
4th Period 
10:50 – 12:02
(lunch - 11:15-11:38)
72 minutes
(48 to 49 class/23 to 24 lunch)
Ends 11:15
(95 min.)
5th Period
12:05 – 12:35
5th Period
Intervention
12:05 – 12:35
30 minutes Lunch 
Supervision
Planning
6th Period
12:38-1:26
6th Period
12:38-1:26
48 minutes 3rd Block
Begins 12:38
7th Period
1:29 – 2:35
7th Period
1:29 – 2:25
56 to 66 minutes
(staggered bus dismissal)
Ends 2:25
(104 min.)
8th Period
2:35 - 3:15 plan
8th Period
2:35 - 3:15 plan
40 minutes 8th Period
2:35 - 3:15 plan
  • New Direction/DYS Breakfast 7:20-7:45 (delivered)
  • DYS lunch- 10:40, E-Room lunch 10:50 (pick up)
  • New Direction Lunch 10:50 – 11:13 (23 min.)
  • 1st Success Lunch 11:15 – 11:38 (23 min.)
  • 2nd Success/CTE Lunch 11:38 – 12:02 (24 min.)

Students who are not present in school by 7:45a.m. must check-in at the attendance office and then proceed through search. Students who check in after 8:15a.m. must provide an excusable absence (doctor's note, parent's note, etc.) upon check-in. Any student who arrives after 8:15a.m. with no note will have parent/guardian contacted by school attendance personnel.

updated 8-3-2020